Hvad er det bedste træningstøj til kvinder?

4 ting du aldrig bør have på i fitnesscenteret

Dine ømme bryster og gnavende lår vil takke dig.

5

Du ved, når folk siger "klæd dig til succes"?Ja, det handler ikke kun om kontoret.Det, du har på i fitnesscentret, påvirker 100 procent din præstation.

Den 10 år gamle sports-bh eller bomulds-T du har haft siden ungdomsskolen, kan faktisk få det til at føles hårdere at træne og endda skabe kaos på din krop.

Her er hvad du bør smide fra din træningsgarderobe, stat:

1. 100% bomuldstøj

Sikker på, forskning viser, at bomuldstøj stinker mindre end syntetiske stoffer, men "bomuld absorberer bogstaveligt talt hver ounce sved, hvilket får dig til at føle, at du har et vådt håndklæde på," siger Chad Moeller, en certificeret personlig træner.

https://www.aikasportswear.com/oem-t-shirts/

 

Jo mere fugtigt tøj er, jo mere sandsynligt vil bakterier vokse - især hvis du har det på i lange perioder, siger Navya Mysore, MD, en læge ved One Medical i New York.Og "hvis nogle åbne områder af huden udsættes for bakteriefyldt træningstøj, kan det føre til en svampeinfektion på stedet," forklarer hun.I stedet for bomuld skal du vælge svedtransporterende stoffer lavet til træning.

 

2. Almindelige bh'er eller udstrakte sports-bh'er

For kærligheden til dine bryster skal du ikke bære en almindelig bh i fitnesscentret.Saggy gamle sports-bh'er med udstrakt elastik er også en dårlig idé."Hvis du ikke har en tilstrækkelig støttende bh på til at træne, er hoppe ikke det eneste, du skal bekymre dig om," siger Darria Long Gillespie, MD, en klinisk assisterende professor ved University of Tennessee School of Medicine."Hvis du har et moderat til stort bryst, kan bevægelsen føre til smerter i øvre ryg og skulder efter træning.

For ikke at nævne, "det kan få brystvævet til at strække sig, beskadige det og øge dine chancer for at falde i fremtiden," siger Gillespie.

https://www.aikasportswear.com/sports-bra/

 

 

3. For stramt tøj

Kompressionstøj, som er designet til at tillade bevægelse, mens musklerne komprimeres, er fint.Men tøj, der er en størrelse for lille eller for stram på nogen måde?Det kan gøre mere skade end gavn.

FIND DE PERFEKTE LEGGINGS
https://www.aikasportswear.com/legging/
De bedste træningsbukser til enhver form for træning

"Tøj bør ikke være så stramt, at det begrænser bevægelsen - som shorts eller leggings, der gør det umuligt for dig at bøje dig eller falde ned i en hel squat eller skjorter, der forhindrer dig i at hæve armene over hovedet," siger Robert Herst, en certificeret person. træner og styrkeløfter.

"Tøj bør heller ikke være så stramt, at det begrænser cirkulationen."For små bukser kan give kramper i benene, mens stramme sports-bh'er faktisk kan begrænse din vejrtrækning, siger Mysore.Restriktive shorts kan forårsage gnav på inderlårene, hvilket endda kan føre til infektion.

 

 

4. Super-baggy tøj

"Du ønsker ikke at skjule kroppen, fordi din træner eller instruktør skal se den for at vurdere dig," siger Conni Ponturo, grundlæggeren af ​​Absolute Pilates Upstairs i Woodland Hills, CA."Er rygsøjlen forlænget, er mavemusklerne i indgreb, stikker ribbenene ud, overanstrenger du de forkerte muskler?"

Hun tilføjer: "Træningstøj i dag er lavet for at hjælpe kroppen med at bevæge sig på en bedre måde," så find et outfit, der faktisk passer til dig, og som du føler dig fantastisk i - at se godt ud er bare en bonus.

 

https://www.aikasportswear.com/tanks/


Indlægstid: 13. august 2020